over jou

Wie ben jij?

Als (startende) ondernemer, directielid, toezichthouder, manager of marketing- en HR-professional wil je je visie, strategie en uitvoering regelmatig verrijken met de expertise en kijk op zaken van buitenaf. Daarbij wil je dat jouw vraag én het optimale resultaat centraal staat. En dat wil je natuurlijk samen met een partij doen die niet alleen enthousiast, maar ook vol belangstelling voor jouw organisatie aan de slag gaat. Een partij die, en dat vinden wij eigenlijk vanzelfsprekend, ruime kennis en expertise in huis heeft.

Wij zijn een dynamisch en kleinschalig consultancybureau, gespecialiseerd in innovatie, organisatievraagstukken en marktbewerking. We werken pragmatisch, zijn betrokken bij de vraagstukken van onze klanten en verbonden met de wereld om ons heen. Onze Marketingzz-mensen zijn samen al meer dan 25 jaar actief in verschillende sectoren en (organisatie)culturen. En het mooie is dat we nog altijd even nieuwsgierig en enthousiast als in het begin zijn!

Wat doen wij voor jou?

Wij stijgen even boven alles uit, bekijken zaken van een afstand. Plaatsen de realiteit in een breder perspectief. In jouw dagelijkse gang van zaken is het niet altijd makkelijk het werk te combineren met het up-to-date blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij houden de ontwikkelingen voor je bij, kijken integraal naar jouw vraagstuk en brengen vernieuwende denk- en werkperspectieven voor je in. We verbinden graag onze kennis en netwerk met de expertise en mensen die jij al in huis hebt.

Zo onderzoeken we samen hoe we jouw waardepropositie en organisatie kunnen optimaliseren om zo het rendement te maximaliseren. En dat doen we op een praktische manier: door onze praktijkervaring hoeven we het wiel niet altijd opnieuw uit te vinden en komen we snel tot een oplossing die voor jouw organisatie werkt. Dat is ook meteen de reden dat je topkwaliteit krijgt voor een concurrerende prijs.