dinsten

Innovatie

Hou je business in beweging
Alles wat niet beweegt, bevriest en verdwijnt uiteindelijk. Alles heeft een uiterste houdbaarheidsdatum: elk businessmodel, elke strategie, alle diensten, producten, relaties en kennis. Zelfs de meest innovatieve! Het is niet meer dan logisch dat een regelmatige onderhoudsbeurt nodig is. Gedurende onze innovatietrajecten of workshops maken we samen met jou en andere relevante stakeholders een reis naar de toekomst. We combineren de inzichten en kennis van vandaag met de mogelijke scenario’s voor nabije of verre toekomst. Zo blijf je fit en voorbereid.

Lees meer

Organisatie-optimalisatie

Extern en intern in balans
Het is van groot belang dat de vernieuwing van de organisatie, de menselijke én procesmatige aspecten, parallel lopen aan de vernieuwing van de propositie. Scheve verhoudingen en ontevredenheid bij medewerkers resulteert onvermijdelijk in verslechtering van de winstgevendheid en verzwakking van de positie op de markt. In onze aanpak beschouwen we medewerkers als een interne klantengroep en kijken we, net als bij externe klanten, of er een goeie match is tussen vraag en aanbod. Zo voorkom je verspilling en komt je waardepropositie volledig tot zijn recht.

Lees meer

Marktbewerking

Operationele marketing, sales en communicatie
Samen met een zorgvuldig geselecteerd netwerk aan gespecialiseerde partners, regisseren we elk vraagstuk van A tot Z. Zo bewaken we de synergie en kwaliteit. Onze professionals hebben een breed scala aan specialistische kennis en ze staan te popelen om het voor jou in te zetten!

Lees meer