over ons

Waar wij in geloven

Geen tegenstelling maar continuïteit
Samen hebben we iets moois gecreëerd, een welvaart en veiligheid waar vorige generaties alleen maar van konden dromen. Een wereld die doorgebouwd is op wat onze voorouders en ouders voor ons achter hebben gelaten. Zoals volgende generatie verder gaan bouwen op wat wij achterlaten. Optimaliseren van waarde, doorontwikkelen, voortdurend op zoek zijn naar de juiste balans. Zoals moeder natuur dat ook al miljarden jaren doet. Daar staan wij voor.

Bruggen slaan
We geloven in een wereld vol organisaties en mensen die met eigen expertise, autonomie en creativiteit zorgen voor eigen bestaansrecht en groei, en tegelijkertijd bijdragen aan de optimale toekomst voor iedereen. Met respect voor gisteren, dankbaarheid voor vandaag, en toewijding voor morgen.

Kennis van mensen, kennis van zaken
Wij zijn een dynamisch en kleinschalig consultancybureau, gespecialiseerd in innovatie, organisatievraagstukken en marktbewerking. We werken pragmatisch, zijn betrokken bij de vraagstukken van onze klanten en verbonden met de wereld om ons heen. Onze Marketingzz-mensen zijn samen al meer dan 25 jaar actief in verschillende sectoren en (organisatie)culturen. En het mooie is dat we nog altijd even nieuwsgierig en enthousiast als in het begin zijn!